10 saat sonra yeni bir challenge benim için tekrardan başlıyor!


 

Merhaba dostum,

Uzun bir süredir aralıklarla belirli dönemler uyguladığım bir challenge olan Monk Mode (Rahip Modu) benim için tekrar başlıyor…

Son birkaç yıldır, ne zaman bir buhran dönemine girsem, ne zaman üzerine uğraştığım şeylerden istediğim verimi alamasam ya da kendimi kendi küçük iş dünyamda yeterince aksiyon almıyormuş gibi hissetsem aralıklarla “inziva“ durumuna çekilip bu challenge’ı ya da bunun benzeri diğer challenge’ları uyguluyorum.

Son iki haftadır ana işlerimi bir miktar askıya alıp kendi websitemi kodlamak ile meşguldüm. Lakin farkettim ki bunu kendime bir bahane olarak kabul ediyorum ve yapmam gereken işleri bu yüzden erteliyorum.

Artık bunu değiştirmenin vakti geldi! Kendimin en iyi versiyonunu elde etmek için tam 30 gün boyunca Rahip Modu’nda olaracağım. Eğer sen de kendinin en iyi versiyonunu elde etmek istiyorsan bana bu adresten mail at ve bu süreci birlikte geçirelim.

Bu süreç boyunca her gün şu görevleri tamamlayacağım:

  1. Günde 4L su iç (bu kişiden kişiye değişir, ne kadar içmen gerektiğini öğrenmek için internette biraz araştırma yapman yeterli 🙂)

  2. En az 15 dakika meditasyon yap (her gün 07.30’da ben meditasyona başlıyorum seni de beklerim )

  3. Günde en 10 sayfa non-fiction bir kitap okuyacağım (her ne olursa olsun o gün 10 sayfa okumadan uyuyamazsın)

  4. 30 dakika egzersiz yap

  5. Selfie çek (vücudundaki değişiklikleri süreç sonunda kıyaslamak için her gün bir selfie çekmen lazım)

  6. Uyumadan önce gelecek hedeflerini yaz ve sesli bir şekilde oku (bu şekilde bilinçaltına o planları gerçekleştirmesi için emir vermiş olursun. Bilinçaltı hakkında bir yazı yazıyorum şu an, çok güzel bir şey ortaya çıkıyor. Beklemede kal!)

  7. Gece yatmadan önce ertesi gün yapacağın şeyleri yaz. (Bu sayede gün içinde avare gibi dolaşmadan yapman gerekenleri bilecek ve sırayla tamamlayacaksın.)

Bu süreçte her gün buradan, Twitter ve Threads’ten bilgilendirme, durum güncellemesi ve Z - Raporu yayınlayacağım.

Bu süreçte kullanacağım takip çizelgesini aşağıdaki linkten ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kendine göre düzenleyip çıktı alabilirsin.

Takip Çizelgesi için Buraya Tıkla

Kendine iyi bak!

Yarın görüşürüz 👋🏻

Osman.

Subscribe now for FREE

Popular posts from this blog

Monk Mode Day #20 - Z Report

Monk Mode Day #17 - Z Report

Monk Mode Day #2 - Z Report