What topics will I write about in this newsletter?


Not: Yazdıklarımın Türkçe çevirisi için aşağıya kaydırmayı unutma!

Hello everyone,

I salute those who have joined my email newsletter! In this letter, I will explain what I will share with you here and the topics I will cover throughout this process.

In late 2019, I started reading books on entrepreneurship, money, human nature, marketing, and also philosophy. I gained a lot of knowledge from these books, and instead of keeping it to myself, I want to help newcomers to this field who are looking for guidance. I plan to share my knowledge through blog posts on my website and newsletters like the one you are currently reading.

First of all, I will share my favorite quotes and stories from the books I read on a weekly basis. In the next letter, I will probably provide some recommendations on 9 must-read books that everyone should read. These books will be about human relationships, money, psychology, and habits, and I believe they are essential for anyone who wants to improve themselves.

In the next letter, I will share a Notion template that I personally use to keep track of my book list properly. If you have any questions, please feel free to ask me at osmannurierdogann@gmail.com.

Until the next letter, stay focused and disciplined!

~ Osman Nuri Erdoğan.


Herkese merhaba,

Email bültenime ilk katılanlara selam olsun! Bu mektupta size bu süreç boyunca buradan neler paylaşacağımı ve hangi konulara değineceğimi anlatacağım.

2019'un sonlarında, girişimcilik, para, insan doğası, pazarlama ve aynı zamanda felsefe konularında kitaplar okumaya başladım. Bu kitaplardan birçok bilgi edindim ve bunları kendime saklamak yerine bu alana yeni başlayan ve bir rehber arayan insanlara yardımcı olmak istiyorum. Bilgilerimi sizinle paylaşmak için kendi websitemde yayınlayacağım blog yazıları ve şu anda okuduğunuz gibi bir bülten aracılığıyla paylaşmayı planlıyorum.

Öncelikle, haftalık olarak okuduğum kitaplardan favori alıntılarımı ve hikayelerimi paylaşacağım. Muhtemelen bir sonraki mektupta herkesin mutlaka okuması gereken 9 kitap hakkında bazı önerilerde bulunacağım. Bu kitaplar, insan ilişkileri, para, psikoloji ve alışkanlıklar hakkında olacak ve benim okuyup gerçekten çok faydalandığım ve naçizane bence herkesin yani her kendini geliştirmek isteyen insanların okuması gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum.

Bir sonraki mektupta, kitap listemi düzgün bir şekilde takip etmek için kişisel olarak kullandığım bir Notion şablonunu paylaşacağım. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen osmannurierdogann@gmail.com adresinden bana sorularınızı sormaktan çekinmeyin.

Bir sonraki mektupta görüşmek üzere. Odaklanmaya devam edin, disiplinli kalın!

~ Osman Nuri Erdoğan.

Share Osman's Self-Improvement Zone

Popular posts from this blog

Monk Mode Day #20 - Z Report

Monk Mode Day #17 - Z Report

Monk Mode Day #2 - Z Report